Politikker

SOCIAL ANSVARLIGHED.

Medlem af amfori, den førende globale erhvervsorganisation for åben og bæredygtig handel. Vi forbedrer de sociale præstationer i vores forsyningskæde via amfori BSCI. Se www.amfori.org for flere oplysninger.  

Om amfori 

I amfori tror vi på en verden, hvor al handel leverer sociale, miljømæssige og økonomiske fordele for alle. Vi kalder dette Handel med Formål. 

Som den førende globale erhvervsorganisation for åben og bæredygtig handel, samler vi over 2.000 detailhandlere, importører, mærker og nationale foreninger, der repræsenterer en samlet omsætning på mere end en billion Euro. 

Vi tilbyder vores medlemmer en praktisk ramme og værktøjer i verdensklasse, der gør det muligt for dem at styre deres forsyningskæders sociale og miljømæssige præstationer og forudse trends. Vi går også ind for progressiv politik og samarbejder med interessenter på højt niveau for at nå fælles mål. 

Vores arbejde gør det muligt for organisationer at forbedre menneskelig velstand, anvende naturressourcer på ansvarlig vis og drive åben handel globalt. Der er store udfordringer over hele verden, som kræver en samarbejdsindsats for at takle. Så, mens vores medlemmer ikke kan løse disse alene, kan vi sammen påvirke og drive positive forandringer i skala.

Amfori BSCI Social compliance

OPBEVARING AF PERSONLIGE DATA. 

Oplysninger iht. EU-regler om beskyttelse af persondata (GDPR).

Den juridiske enhed, som er dataansvarlig er:

P-L-C A/S

Stejlbjergparken 12

DK-7120 Vejle

Telefon +45 26176600

Mail: plc@private-label-consulting.com 

Hos P-L-C A/S modtager vi oplysninger om vores kunder og leverandører.  

Vores primære relation er business-to-business, hvor vi behandler følgende oplysninger for at kunne opretholde kommunikation ift. at drive forretning. Vi opbevarer følgende information:

·     Kontaktpersoner: Navn, email og telefonnummer.

·     Firma adresse.  

Herudover er forbrugere altid velkommen til at kontakte os, idet vi opgiver telefonnummer og hjemmesideadresse på vores produkter.  

For at kunne kommunikere med forbrugere opbevarer vi følgende information:

·     Navn, email og telefonnummer og evt. postadresse. 

Vores hjemmeside indsamler ikke persondata. Vores hjemmeside anvender ikke cookies. 

Vi anvender ikke personfølsomme oplysninger.  

Informationer fra aktive business-relationer opbevares kontinuerligt.

Informationer fra inaktive business-relationer opbevares i op til 1 år.  

Information fra forbrugere opbevares i op til 1 år.

Information fra forbrugere opbevares dog 5 år såfremt informationen fremkommer i relation til en reklamation, da vi skal kunne dokumentere vores behandling af reklamationer.  

Hvert år i december gennemgås vores arkiv for data, der skal slettes.  

En kontakt har ret til at bede om sletning af personoplysninger på ethvert tidspunkt. 

Det er vores målsætning at behandle alle personoplysninger på en sikker måde. Vi videregiver ingen personoplysninger til tredje part. Vi har valgt at tegne en forsikring Tryg Datatab, så vi kan reagere professionelt ved evt. datasikkerhedsbrud og persondatalæk.

OPBEVARING AF PRODUKTDATA.

Vi har valgt at opbevare vores produkt stamdata og produkt fotos i GS1Trade Sync, så vores data er tilgængelige for vores handelspartnere, når de har brug for det.

Det skaber værdi til hele værdikæden. GS1Trade Sync optimerer processen omkring dataudveksling med handelspartnere, fordi data kun skal angives et sted. I servicen er der en række indbyggede valideringer, der er med til at sikre en høj kvalitet af data, samt at de mest relevante oplysninger altid er angivet for det enkelte produkt.